Partidul Verde cere demisia lui Lucian Bode din fruntea ministerului de Interne.

  1. Acasă
  2. Comunicate
  3. Partidul Verde cere demisia lui Lucian Bode din fruntea ministerului de Interne.
Partidul Verde a cerut în mai multe rânduri demisia lui Lucian Bode din fruntea ministerului de Interne.
Partidul Verde a cerut în mai multe rânduri demisia lui Lucian Bode din fruntea ministerului de Interne.
Da, am arătat de fiecare dată că acesta nu mai trebuie să fie ministru. Se vede încă din parcarea din fața ministerului de Interne, ocupată abuziv de mașini ale MAI, că nu există #reformă și fărădelegile sunt la ele acasă.
Domnule președinte Iohannis, vedeți ce aveți acum în fruntea ministerului de Interne? Vă place ce face protejatul dumneavoastră? Cât vreți să mai compromiteți acest stat?
Cerem încă o dată DEMISIA lui Lucian Bode!
Ce avem noi în fruntea ministerului de Interne?
❌ Un ministru mincinos care pe când era ministrul Transporturilor după un accident în care era pasager a declarat că el se grăbea la o ședință de Guvern, ședință despre care nici măcar ex Prim Ministrul Ludovic Orban nu știa. Chiar și angajații din MAI l-au făcut mincinos în mai multe rânduri.
❌ Un plagiator dovedit, iar cel mai grav este că acest Lucian Bode nu recunoaște că a plagiat.
❌ Un incompetent care nu a reușit să soluționeze atentatul de la Arad, crimele de la Onești, lăsând impresia că acest minister este “sat fără câini”.
❌ Un om în care niciun angajat MAI nu mai are încredere și care prin neimplicare și pasivitate a creat o neîncredere masivă a populației în forțele MAI (poliție, jandarmerie, pompieri).
❌ Un foarte nepregătit negociator, care alături de președintele Iohannis, este principalul vinovat al ratării aderării României la spațiul Schengen.
❌ Un ministru cu 0 realizări.