PSD și PNL protejează specialii în timp ce românilor le-a ajuns cuțitul la os și ies în stradă pentru a protesta

  1. Acasă
  2. Toate
  3. PSD și PNL protejează specialii în timp ce românilor le-a ajuns cuțitul la os și ies în stradă pentru a protesta

SPECIALII SE LĂFĂIE, ÎN TIMP CE OAMENILOR LE-A AJUNS CUȚITUL LA OS

Mâine vor ajunge la București sute de camioane și tractoare care vin din mai multe județe. Vin să protesteze și să ceară guvernului să nu-i mai aducă la faliment.

Măsurile votate de guvernul PSD-PNL în ”Ordonanța trenuleț” sufocă activitatea transportatorilor și a fermierilor și va duce totodată la noi creșteri de prețuri pentru întreaga populație. La creșterea abruptă a prețurilor la combustibili din anii precedenți se adaugă în acest an și creșterea accizelor la combustibili, inclusă în celebra ordonanța, dar și a primelor cerute de companiile de asigurare pentru RCA.

Cauzele? Gaura din buget și destabilizarea pieței de asigurări datorită ridicării de către ASF (din motive discutabile*) a licenței de funcționare pentru Euroins, unul din cei mai mari actori de pe piața din România pentru asigurările auto.
Despre performanțele ”minunatului” guvern am tot spus. Cât despre ASF, locșorul călduț al piloșilor, instituția se remarcă prin falimentele răsunătoare din ultimii ani și nesimțirea cu care se înfruptă din banii pe care-i smulg de la cei care muncesc.

Anul trecut, ca răsplată pentru ”performanța” cu falimentul City Bank din 2022, conducerea și salariații ASF și-au votat un nou contract de muncă, care prevede nu 14 salarii anuale, cât aveau înainte, ci 16 salarii, plus alte beneficii.**
Da, ei fac parte dintre ”specialii” care se lăfăie, în timp ce majoritatea românilor trebuie să strângă din ce în ce mai mult cureaua. Pentru că așa vor politicienii PSDNL

Noi, Verzii, spunem, alături de toți șoferii care vor mărșălui mâine în București: DESTUL!