Partidul Verde NU îl suține pe Mircea Geoană la alegerile prezidentiale

  1. Acasă
  2. Comunicate
  3. Partidul Verde NU îl suține pe Mircea Geoană la alegerile prezidentiale

Disperare mare în echipa de campanie a domnului Geoană

Atacat pe toate fronturile media pentru gafele pe care le face candidatul Mircea Geoana, echipa dânsului de campanie caută susținere de peste tot de unde se poate.

In acest scop, se folosesc de două persoane Marius Lazar și Lavinia Cosma, care, pentru o mai buna poziționare in echipa d-lui Geoană, folosesc in mod abuziv numele Partidul Verde in comunicarea publică pe social media, Facebook, Instagram, X  pentru campania electorală a acestuia.

Autorii acestor false declarații de susținere în mediul online și în public sunt foștii co-președinți ai PVV, deveniți între timp membri ai platformei Miscarea Romania  Renaște – Lazăr Marius (fost consilier al dlui Geoană, exclus din PSD) și Lavinia Cosma (fostă deputată USR, exclusă), amândoi demiși din funcție și excluși din Partidul Verde încă de la Congresul Extraordinar din Iunie 2023. In aceasta sarabanda de laudatori duplicitari și mincinoși a fost implicat și un tânăr imberb, Bogdan Dumitraș, de asemenea exclus din PVV în iunie 2023, care administrează două conturi false de Facebook, unul cu titlul Tinerii verzii, celălalt Verzii Satu Mare, websiteul clona partidulverdeverzii.ro și care, ce să vezi, se pretinde și el membru al Mișcării România Renaște și declară pe propria pagină că anul 2024 este anul independenților!

Conducere reala și statutara a Partidului Verde – Verzii, membru al EGP, Rodica Bărbuță și Bogdan Botea, declarăm din nou, în mod oficial, că Partidul Verde NU susține candidatura domnului Mircea Geoană la funcția de președinte al României. 

În fapt, Biroul Permanent Național al PV a decis că Partidul Verde nu va susține candidatura nici unuia din candidații propuși de partide sau independenți, întrucât nici unul din acești candidați nu are calitățile necesare pentru a conduce România în această perioadă dificilă.

Membrii PV vor avea libertatea să voteze pe cine doresc, dar Partidul Verde nu va susține oficial nici o candidatură din cele anunțate până în prezent.

România nu poate fi reconstruită de cei care au distrus-o iî ultimii 35 de ani, adică de cei care se dau patrioți, dar sunt niște impostori care au mințit poporul român și au făcut să fim țara cu cei mai mulți imigranți din Europa. 

#VERDE_pentru_România