Partidul Verde (Verzii) nu face parte din Mișcarea Romania Renaște și nu are nicio legătură cu susținerea lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale de anul acesta

  1. Acasă
  2. Comunicate
  3. Partidul Verde (Verzii) nu face parte din Mișcarea Romania Renaște și nu are nicio legătură cu susținerea lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale de anul acesta

Partidul Verde (Verzii) nu are nici o legătură cu ex-președindele PSD, Mircea Geoană sau cu noua mișcare politică, România Renaște și noi Verzii, nu îi cerem lui Mircea Geoană să candideze la prezidențialele de anul acesta.

Ne exprimăm indignarea că cei doi foști copreședinti ai PVV, Lazăr Marius (exclus din PSD și PV) și Cosma Lavinia (exclusă din USR și PV), au lansat acest fake-news precum că noi, Verzii ne alăturăm acestei mișcări. Nimic mai fals, totul este doar o încercare de a alătura PVV, un partid curat, membru al verzilor Europeni, unei mișcări politice care susține un fost președinte PSD, fost candidat la prezidențiale care își mai încearcă șansa o dată, poate, poate…

Disperați că li se apropie funia de par și că, în curând, nu vor mai putea să pozeze în președinți de partid, cei doi foști co-președinți ai Partidului Verde (Verzii), Lazăr Marius și Lavinia Cosma, demiși și excluși din partid de mai bine de un an, se folosesc de toate oportunitățile ca să-și facă rost de un post călduț pe lângă un eventual președinte sau pentru a obține un post de parlamentari pentru ca, în lipsa altor preocupări să își poată asigura o pâine albă în următorii ani.

De fapt, Lazăr a găsit momentul propice să-și reia îndeletnicirea tradițională pe lângă ”șeful” Geoană, aceea de consilier și creator de partide care să-l susțină la prezidențiale. În realitate, Lazăr nu a reușit nici atunci și nici acum nu va reuși să-și ajute fostul șef, mai mult l-a încurcat și i-a făcut probleme, așa cum se întâmplă și acum.
– https://evz.ro/prodemo-partidul-pentru-care-geoana-a-fost-exclus-din-psd-975036.html

Altfel nu se poate explica tupeul maxim cu care cei doi au ieșit în conferința de presă organizată de Mișcarea România Renaște, afirmând că reprezintă vocea conducerii Partidului Verde, care îl roagă frumos de tot pe Mircea Geoană să candideze în alegerile prezidențiale.

Conducerea reală a Partidului Verde (Verzii), formată din co-președinții Rodica Bărbuță și Bogdan Botea comunică publicului larg următoarele:
– Cei doi impostori, Lazăr Marius și Lavinia Cosma nu mai reprezintă demult Partidul Verde și nu au dreptul să vorbească în numele PVV.
– Nici la nivelul co-președinților, nici la nivelul Biroului Permanent Național al PV nu s-a discutat deocamdată tema susținerii unui anumit candidat la președinția României, cu atât mai puțin nu s-a luat vreo decizie privind o eventuală susținere a unui anumit candidat și a colaborării cu alt partid sau mișcare civică în vederea acestei susțineri.
– Conform Statutului Partidului Verde, orice decizie privind strategia politică și colaborarea, alianța sau fuziunea cu alt partid/ mișcare politică nu se pot lua decât în cadrul Conferinței Naționale, care se va întruni abia în luna septembrie.

România nu poate fi reconstruită de cei care au distrus-o in ultimii 35 de ani, adică de cei care se dau patrioți, dar sunt niște impostori care au mințit poporul român și au făcut să fim țara cu cei mai mulți imigranți din Europa.
În concluzie, dezmințim afirmațiile făcute de cei doi impostori în conferința de presă organizată astăzi 28.06.2024 de Mișcarea România Renaște.

#NoiNUVăMaiVrem